Tidligere hunder

På denne siden kan du lese mer våre tidligere hunder som nå jakter på de evige jaktmarker. Trykk på navnene for å lese mer om hver enkelt hund.


Engelsk settere

Etter Hallråa’s Max og Lurusneisas B-Fauna. Som unghund fikk Pluss sine første premieringer i UK både på vinter og vår. Da Jakob debuterte som fører med Pluss, resulterte det i 2.AK på første forsøk og eneste premierte ekvipasje i AK denne dagen. På andre prøvestart kom ikke Pluss for fugl, men på tredje prøvestart ble det 1.AK. Pluss arbeidet meget godt under tunge forhold, og ble belønnet med 6 i jaktlyst denne dagen. Dommer uttalte da at det var lenge siden han hadde sett et så flott fuglearbeid.

Kvaliteten i fuglearbeidene til Pluss var hans største styrke. Helt til siste slutt reiste han like friskt som da han var unghund. I tillegg hadde han stor jaktlyst og tålte mange lange jaktdager. I terrenget var han fokusert og kun opptatt av å finne fuglen. Han var flink til å holde kontakt med jeger, og jaktet godt både på skog og høyfjell.

Pluss var ukomplisert hund, ingen ulyder eller stress verken inne eller i hundegård, og snill og tillitsfull med både små og store.

Irsk og gordon setter

Etter Steinsfossen’s Pige og NUCH Nordlangeland’s Agasi. Kjøpt som valp mens vi enda hadde Lady Mira. Den fuglehunden vi har hatt med størst vannpasjon. Kanskje ikke den mest lettdresserte hunden, men hun hadde et sosialt og trivelig gemytt. En flott irsk setter med god kapasitet på jakt, men ikke det største søket. Måtte avlives 5 år gammel grunnet store smerter i rygg/lendparti.